طرز تهیه خوشمزه ترین “بیف استروگانف” به همراه نکات کلیدی
نوشته شده توسط : cook

روش تهیه بیف استروگانف

تابه نچسبی را روی حرارت قرار دهید و روغن را به همراه نیمی از کره داخل تابه بریزید تا داغ شوند.

بعد تکه های گوشت را به روغن اضافه کنید و با حرارت بالا به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

بعد از تفت گوشت آن را با آب گوشتی که در ظرف باقی مانده به داخل ظرف دیگری بریزید.

پیاز را خرد کنید و به همراه نیم دیگر کره تفت دهید تا پیاز سرخ شود.

بعد رب گوجه فرنگی ، آرد گندم ، سس خردل ، خامه و آب لیمو ترش را به پیاز اضافه کنید و حرارت دهید.

بعد گوشت های تفت داده شده را بقیه مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که سس شروع به جوشیدن کند.بعد حرارت را کم کنید.

سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و کمی نمک به آن بپاشید و سرخ کنید.

وقتی بیف استروگانف آماده شد آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سیب زمینی های سرخ شده و جعفری را روی آن بریزید.

بیف استروگانف خوشمزه

نکاتی مهم برای خوشمزه تر کردن بیف استروگانف :

  1. در صورت تمایل میتوانید برای لذیذتر شدن بیف استروگانف مقداری خامه به مواد اضافه کنید.
  2. هر چقدر گوشت ها به صورت استیکی تر باشند و طعم سس و خامه بیشتر به خورد برش های گوشت برود بیف استراگانوف لذیذتر می شود.
  3. بهتر است از اضافه کردن رب به بیف استراگانوف خودداری کنید.
  4. اگر تمایل دارید برای خوش طعم شدن بیف استراگانوف از عصاره غذا استفاده کنید بهتر است نمک را از دستور تهیه این غذای خوشمزه حذف کنید.
  5. زیرا اضافه کردن نمک و عصاره غذا به طور همزمان باعث شوری بیف استراگانوف می شود.
  6. در طرز تهیه بیف استراگانوف فرانسوی میزان استفاده از خامه سلیقه ای است و در صورت تمایل می توانید از میزان خامه بیشتر و یا کمتری استفاده کنید.
  7. در دستور تهیه بیف استراگانوف فرانسوی از گوشت گوساله استفاده می شود ولی شما می توانید برای پخت این غذا از هر نوع گوشت قرمزی استفاده کنید.
  8. تفت دادن مواد بیف استراگانوف با کره باعث خوشمزه و لذیذتر شدن این غذای فرنگی می شود.
  9. برای صرفه جویی می توانید میزان گوشت را کاهش دهید و از قارچ بیشتری در طرز تهیه بیف استروگانف استفاده کنید.
  10. به جای شیر می توانید از آب گوشت برای تهیه سس مخصوص بیف استروگانف استفاده کنید.
  11. توجه داشته باشید که برای تزیین بیف استروگانف اندازه تکه های گوشت و سیب زمینی باید با یکدیگر تناسب داشته باشند.
  12. بهترین نوع گوشت برای پخت بیف استروگانف مغز ران گوساله است.

نکات تکمیلی در مورد بیف استروگانف

بیف استروگانف جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بیف استروگانف را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک




:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: